Filmpje van Hilary Mantel

The Guardian laat een filmpje van Hilary Mantel zien over de bewerking van Wolf Hall en Het boek Henry voor het toneel.

Het filmpje komt van de Royal Shakespeare Company. Vrij vertaald vertelt Hilary Mantel hoe de personages van Wolf Hall en Het boek Henry al tijdens het schrijven loskwamen van het papier. Dus een toneelversie is niet meer dan een logische ontwikkeling.

***

 

Geen reacties on "Filmpje van Hilary Mantel"


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cultuurbunker.nl gebruikt cookies (soms ook van andere partijen) om de website zo goed mogelijk te laten werken en de website te verbeteren. Als je op akkoord klikt, ga je ermee akkoord dat de cookies worden geplaatst. Meer informatie over de cookies en de data die we verzamelen staat op de pagina:  Privacybeleid en cookies